Hola!!! Os apetece saber como he hecho esta fantástica tarta con forma de pizza???
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3 huevos
1/2 taza de azúcar
1/2 taza de harina
1 cucharadita de levadura
Ingredientes decoración:
Queso crema
Mermelada de fresa
Colorante rojo
Chocolate blanco
Palitos de sandía (Gominola)
Moras negras (Gominola)
Hojas de menta
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Preparación:
Precalentamos el horno a 200 ºC
Separamos las yemas de las claras y montamos a punto de nieve. Cuando estén firmes vamos añadiendo el azúcar poco a poco. Después añadimos las yemas una a una. Cuando esté todo bien integrado vamos añadiendo la harina y la levadura tamizadas poco a poco y con movimientos envolventes para que no se bajen las claras.
Ponemos en un molde preparado, que sea bastante amplio (Yo utilicé la paellera) y aplanamos con una espátula.
Horneamos 20 minutos a 190ºC.
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Mientras podemos ir haciendo la decoración.
"Tomate": Mezclamos dos cucharadas de queso crema con 4 cucharadas de mermelada de fresa y colorante rojo.
"Queso": Rallamos el chocolate blanco.
"Pimientos": Cortamos en rodajas el palito de sandía, separamos el interior del exterior y unimos de 3 en 3 pegándolas con agua.
"Peperonni": Amasamos la parte interior para que parezca peperoni, podemos mancharlo un poco con el colorante rojo.
"Aceitunas": Cortamos en rodajas las moras negras y les damos forma con ayuda de una boquilla de manga pastelera.
"Orégano": Lavamos y secamos las hojas de menta. Las trituramos para darles el aspecto deseado.
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Cuando el bizcocho se enfríe le quitamos la capa de la zona en la que vamos a añadir la decoración para que absorba la salsa, la dejamos por los bordes para que parezca la masa de la pizza y añadimos nuestra decoración.
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Hello!!! Do you want to know how I made this fantastic pizza cake???
Super sponge cake Ingredients (From tiramisú):
3 eggs
1/2 cup of sugar
1/2 cup of flour
1 teaspoon of yeast
Decoration Ingredients:
Cream cheese
Strawberry jam
Red colorant
White chocolate
Watermelon sticks (Candy)
Black mulberries (Candy)
Mint leaves
Preparation:
Preheat oven to 200 ° C
Separate the yolks from the whites and assemble to soft peaks. When they are firm we add the sugar gradually. Then add the egg yolks one at a time.
When everything is well integrated add the sifted flour and the baking powder and mix with care.
Super sponge cake Ingredients (From tiramisú):
3 eggs
1/2 cup of sugar
1/2 cup of flour
1 teaspoon of yeast
Decoration Ingredients:
Cream cheese
Strawberry jam
Red colorant
White chocolate
Watermelon sticks (Candy)
Mint leaves
Preparation:
Preheat oven to 200 ° C
Separate the yolks from the whites and assemble to soft peaks. When they are firm we add the sugar gradually. Then add the egg yolks one at a time.
When everything is well integrated add the sifted flour and the baking powder and mix with care.
Put in a quite large prepared pan (I used the paella pan) and flattened with a spatula.
Bake 20 minutes at 190 ° C.
Meanwhile we can prepare our toppings.
"Tomato": Mix two tablespoons of cream cheese, 4 tablespoons of strawberry jam and red food coloring.
"Cheese": Grate the white chocolate.
"Peppers" Slice the watermelon stick, separate the inside from the outside and join in threes sticking with water.
"Pepperoni": Knead the inside part to look like pepperoni, you can stain a little with red dye.
"Olives" Slice the black blackberries and shape them using a pastry bag nozzle.
"Oregano" Wash and dry the mint leaves. Crush them to give the desired look.
When the cake is cool, remove the layer of the area in which we will add the decoration to absorb the sauce, leave the edges to look like the pizza dough and add your decor.
Bake 20 minutes at 190 ° C.
Meanwhile we can prepare our toppings.
"Tomato": Mix two tablespoons of cream cheese, 4 tablespoons of strawberry jam and red food coloring.
"Cheese": Grate the white chocolate.
"Peppers" Slice the watermelon stick, separate the inside from the outside and join in threes sticking with water.
"Pepperoni": Knead the inside part to look like pepperoni, you can stain a little with red dye.
"Olives" Slice the black blackberries and shape them using a pastry bag nozzle.
"Oregano" Wash and dry the mint leaves. Crush them to give the desired look.
When the cake is cool, remove the layer of the area in which we will add the decoration to absorb the sauce, leave the edges to look like the pizza dough and add your decor.
Yum
Menuda pinta...(Tu ayúdame así con la dieta!!!) :P
ResponderEliminarPero si era light del todo!!
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